Zbulohen pamjet e pabesueshme të Jupiterit

Publikuar më: 23/8/2022, ora 18:42

Zbulohen pamjet e pabesueshme të Jupiterit

Publikuar më: 23/8/2022, ora 18:42

Ky është Jupiteri, planeti më i madh i sistemit tonë diellor. Imazhet e rralla që ofrojnë një vështrim të paprecedentë të planetit, janë realizuar nga teleskopi hapësinor më i madh dhe më i Fuqishëm, James Webb, në muajin korrik.

Zbulohen pamjet e pabesueshme të Jupiterit

Publikuar më: 23/8/2022, ora 18:42

Ky është Jupiteri, planeti më i madh i sistemit tonë diellor. Imazhet e rralla që ofrojnë një vështrim të paprecedentë të planetit, janë realizuar nga teleskopi hapësinor më i madh dhe më i Fuqishëm, James Webb, në muajin korrik.