Zbulohet rrjedhje e re në gazsjellës, BE në alarm, zotohet të mbrojë infrastrukturën kyçe

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:11

Zbulohet rrjedhje e re në gazsjellës, BE në alarm, zotohet të mbrojë infrastrukturën kyçe

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:11

Një rrjedhje e katërt është zbuluar në tubacionet që çojnë gazin nga Rusia në Europë. Dëmet në infrastrukturë kanë alarmuar be-në që zotohet për përgjigje të ashpër dhe përforcim të mbrojtjes së sistemeve energjetike. Moska mohon përgjegjësinë dhe drejton gishtin nga Uashingtoni.

Zbulohet rrjedhje e re në gazsjellës, BE në alarm, zotohet të mbrojë infrastrukturën kyçe

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:11

Një rrjedhje e katërt është zbuluar në tubacionet që çojnë gazin nga Rusia në Europë. Dëmet në infrastrukturë kanë alarmuar be-në që zotohet për përgjigje të ashpër dhe përforcim të mbrojtjes së sistemeve energjetike. Moska mohon përgjegjësinë dhe drejton gishtin nga Uashingtoni.