Zbulohet vendbanimi 8000-vjeçar në Shqipëri

Publikuar më: 10/9/2022, ora 18:03

Zbulohet vendbanimi 8000-vjeçar në Shqipëri

Publikuar më: 10/9/2022, ora 18:03

Në gërmime edhe arkeologë nga Serbia dhe Maqedonia e Veriut.