“Zbutet” koronavirusi, mjekët: Pacientët me forma të lehta, mos shkelni masat

Faza agresive e koronavirusit duket se ka kaluar. Gjatë kryerjes së analizave serologjike, si dhe te vizitat e pacientëve të rinj me Covid-19, mjekët kanë konstatuar forma të zbutura të virusit.