Zbutet lufta tregtare, Kina dhe SHBA nënshkruajnë fazën e parë të marrëveshjes

SHBA dhe Kina përmbyllën “fazën e parë” të marrëveshjes tregtare mes dy vendeve që u firmos mes zëvendëskryeministrit kinez Liu He dhe presidentit amerikan Donald Trump.