Zbutet pandemia, rikthehen muzetë me kushte të reja

Pas një periudhe 66 ditore që qëndruan të mbyllur, muzetë në vendin tonë kanë rihapur dyert për vizitorët, me rregulla dhe kushte të reja. Muzeu Historik dhe Etnografik i Krujës, është një ndër më të vizituarit në vendin tonë, për shkak edhe të pozitës gjeografike të përshtatshme, por edhe vlerave që mbart. Drejtori i Muzeut Historik dhe Etnografik Krujë, Mehdi Hafizi foli në Dita Jonë.