Ze Maria: Titulli nuk fitohet në derbi, një ditë mund të kthehem

Publikuar më: 26/10/2021, ora 11:56

Ze Maria: Titulli nuk fitohet në derbi, një ditë mund të kthehem

Publikuar më: 26/10/2021, ora 11:56

Suksesi i Tiranës në derbi u realizua nën vëzhgimin e një emri të madh të futbollit ndërkombëtar. Ze Maria, i cili ka punuar në stolin bardheblu ndërmjet viteve 2017 dhe 2018 ishte i ftuari special në stadium. Ish-lojtari i Interit analizoi ecurinë e Tiranës dhe la të hapur mundësinë për tu rikthyer.

Ze Maria: Titulli nuk fitohet në derbi, një ditë mund të kthehem

Publikuar më: 26/10/2021, ora 11:56

Suksesi i Tiranës në derbi u realizua nën vëzhgimin e një emri të madh të futbollit ndërkombëtar. Ze Maria, i cili ka punuar në stolin bardheblu ndërmjet viteve 2017 dhe 2018 ishte i ftuari special në stadium. Ish-lojtari i Interit analizoi ecurinë e Tiranës dhe la të hapur mundësinë për tu rikthyer.