Zeka: Përfshirja e Kosovës në politikën e Shqipërisë, strategji foshnjore e opozitës

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:36

Zeka: Përfshirja e Kosovës në politikën e Shqipërisë, strategji foshnjore e opozitës

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:36

Milaim Zeka tha se opozita në Shqipëri ka zgjedhur një strategji totalisht të gabuar për të sulmuar Edi Ramën duke përdorur Kosovën. “Qytetarit në Shqipëri nuk i shkon ndërmend as për Kosovën, as për Ballkanin e Hapur. Qytetarët në Shqipërisë dhe Kosovë kanë vetëm një strategji: si të ikin në vendet e BE, për të siguruar jetën minimalisht për fëmijët e tyre. Kjo strategji e opozitës është foshnjore”, tha Zeka në një intervistë për Ditarin e A2 CNN.

Zeka: Përfshirja e Kosovës në politikën e Shqipërisë, strategji foshnjore e opozitës

Publikuar më: 25/7/2022, ora 14:36

Milaim Zeka tha se opozita në Shqipëri ka zgjedhur një strategji totalisht të gabuar për të sulmuar Edi Ramën duke përdorur Kosovën. “Qytetarit në Shqipëri nuk i shkon ndërmend as për Kosovën, as për Ballkanin e Hapur. Qytetarët në Shqipërisë dhe Kosovë kanë vetëm një strategji: si të ikin në vendet e BE, për të siguruar jetën minimalisht për fëmijët e tyre. Kjo strategji e opozitës është foshnjore”, tha Zeka në një intervistë për Ditarin e A2 CNN.