Zelensky: 5 superheronjtë i këmbyem me 55 njerëz që nuk meritojnë as dhembshurinë e as mëshirën tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:26

Zelensky: 5 superheronjtë i këmbyem me 55 njerëz që nuk meritojnë as dhembshurinë e as mëshirën tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:26

Mes tensioneve në rritje lidhur me luftën ruse në Ukrainë, një zhvillim pozitiv erdhi gjatë orëve të fundit. 215 luftëtarë te burgosur ukrainas, mes të cilëve komandantë të batalionit Azov u liruan si pjesë e një marrëveshjeje të ndërmjetësuar nga Turqia dhe Arabia Saudite. Në këmbim Kievi i dorëzoi Moskës 55 ushtarë të kapur rob dhe mikun e Putinit, Viktor Medvedchuk.

Zelensky: 5 superheronjtë i këmbyem me 55 njerëz që nuk meritojnë as dhembshurinë e as mëshirën tonë

Publikuar më: 22/9/2022, ora 16:26

Mes tensioneve në rritje lidhur me luftën ruse në Ukrainë, një zhvillim pozitiv erdhi gjatë orëve të fundit. 215 luftëtarë te burgosur ukrainas, mes të cilëve komandantë të batalionit Azov u liruan si pjesë e një marrëveshjeje të ndërmjetësuar nga Turqia dhe Arabia Saudite. Në këmbim Kievi i dorëzoi Moskës 55 ushtarë të kapur rob dhe mikun e Putinit, Viktor Medvedchuk.