Zelensky: Forcat ukrainase kanë çliruar 6 mijë kilometra katrorë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:40

Zelensky: Forcat ukrainase kanë çliruar 6 mijë kilometra katrorë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:40

Forcat ukrainase kanë arritur të sigurojnë edhe më shumë territor nga Rusia, teksa vazhdojnë prej ditësh me kundërofensivën. Lajmin e dha vetë presidenti Volodymyr Zelensky, në një video të publikuar vonë mbrëmjen e së hënës, kur theksoi se trupat e tij kanë rimarrë më shumë se 6 mijë kilometra katrorë sipërfaqe, që prej fillimit të shtatorit, kryesisht në lindje dhe jug të vendit.

Zelensky: Forcat ukrainase kanë çliruar 6 mijë kilometra katrorë

Publikuar më: 13/9/2022, ora 18:40

Forcat ukrainase kanë arritur të sigurojnë edhe më shumë territor nga Rusia, teksa vazhdojnë prej ditësh me kundërofensivën. Lajmin e dha vetë presidenti Volodymyr Zelensky, në një video të publikuar vonë mbrëmjen e së hënës, kur theksoi se trupat e tij kanë rimarrë më shumë se 6 mijë kilometra katrorë sipërfaqe, që prej fillimit të shtatorit, kryesisht në lindje dhe jug të vendit.