Zelensky: Integrimi në BE, si të ngjisësh Everestin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:40

Zelensky: Integrimi në BE, si të ngjisësh Everestin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:40

Presidenti Volodymyr Zelensky tha se rruga e Ukrainës drejt anëtarësimit në Bashkimin Europian është shumë e gjatë. “Kemi ecur 7 mijë metra dhe nuk do të ndalemi, do të ngjisim Everistin tonë”, përfundoi presidenti ukrainas. Sakaq prokuroria bëri përditësimin e fundit të krimeve të dyshuara të luftës. Sipas autoriteteve, rastet janë rreth 20 mijë.

Zelensky: Integrimi në BE, si të ngjisësh Everestin

Publikuar më: 25/6/2022, ora 13:40

Presidenti Volodymyr Zelensky tha se rruga e Ukrainës drejt anëtarësimit në Bashkimin Europian është shumë e gjatë. “Kemi ecur 7 mijë metra dhe nuk do të ndalemi, do të ngjisim Everistin tonë”, përfundoi presidenti ukrainas. Sakaq prokuroria bëri përditësimin e fundit të krimeve të dyshuara të luftës. Sipas autoriteteve, rastet janë rreth 20 mijë.