Zelensky kundër Amnesty International: Anije të tjera me drithëra nisen nga portet e Ukrainës

Publikuar më: 5/8/2022, ora 14:07

Zelensky kundër Amnesty International: Anije të tjera me drithëra nisen nga portet e Ukrainës

Publikuar më: 5/8/2022, ora 14:07

Tri anije të tjera me drithëra u nisën nga portet ukrainase si pjesë e ujdisë së ndërmjetuar nga OKB dhe Turqia. Por Moska nuk i ka ndalur bombardimet rreth Ukrainës, me luftimet më të ashpra që janë përqendruar në Donjetsk. Zelensky e cilësoi të patolerueshme deklaratën e Amnisti International se Kievi kishte vënë në rrezik qytetarët duke vendosur baza ushtarake në qendra të banuara.

Zelensky kundër Amnesty International: Anije të tjera me drithëra nisen nga portet e Ukrainës

Publikuar më: 5/8/2022, ora 14:07

Tri anije të tjera me drithëra u nisën nga portet ukrainase si pjesë e ujdisë së ndërmjetuar nga OKB dhe Turqia. Por Moska nuk i ka ndalur bombardimet rreth Ukrainës, me luftimet më të ashpra që janë përqendruar në Donjetsk. Zelensky e cilësoi të patolerueshme deklaratën e Amnisti International se Kievi kishte vënë në rrezik qytetarët duke vendosur baza ushtarake në qendra të banuara.