Zelensky kundër Kissinger: Nuk lëshojmë territor për paqen

Publikuar më: 26/5/2022, ora 12:00

Zelensky kundër Kissinger: Nuk lëshojmë territor për paqen

Publikuar më: 26/5/2022, ora 12:00

Forcat ruse vijojnë përpjekjet për të marrë kontrollin e plotë të rajoneve të Donetsk dhe Luhansk. Rajoni lindor është bërë arenë e luftimeve më të ashpra deri më tani, me Moskën që ka sulmuar rreth 40 qyteza.

Zelensky kundër Kissinger: Nuk lëshojmë territor për paqen

Publikuar më: 26/5/2022, ora 12:00

Forcat ruse vijojnë përpjekjet për të marrë kontrollin e plotë të rajoneve të Donetsk dhe Luhansk. Rajoni lindor është bërë arenë e luftimeve më të ashpra deri më tani, me Moskën që ka sulmuar rreth 40 qyteza.