Zelensky: Lufta në Ukrainë mbyllet me çlirimin e Krimesë

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:18

Zelensky: Lufta në Ukrainë mbyllet me çlirimin e Krimesë

Publikuar më: 10/8/2022, ora 18:18

“Lufta e Rusisë kundër Ukrainës filloi me Krimenë dhe duhet të përfundojë me çlirimin e saj”.