Zelensky: Ukraina nuk heq dorë nga asnjë pjesë territori

Publikuar më: 19/6/2022, ora 19:01

Zelensky: Ukraina nuk heq dorë nga asnjë pjesë territori

Publikuar më: 19/6/2022, ora 19:01

Në ditën e 116 të luftës në Ukrainë, vijojnë përleshjet e ashpra mes trupave vendase dhe atyre ruse, të spostuara prej javësh në lindje të vendit.

Zelensky: Ukraina nuk heq dorë nga asnjë pjesë territori

Publikuar më: 19/6/2022, ora 19:01

Në ditën e 116 të luftës në Ukrainë, vijojnë përleshjet e ashpra mes trupave vendase dhe atyre ruse, të spostuara prej javësh në lindje të vendit.