Zemërim në Europë, gazetari në Bruksel: Këtu po mbyllen të gjitha dyert për skeptikët ndaj vaksinave

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:22

Zemërim në Europë, gazetari në Bruksel: Këtu po mbyllen të gjitha dyert për skeptikët ndaj vaksinave

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:22

Gazetari Albi Xhunga jep detaje mbi situatën gjithmonë e më të ndezur në Europë për masat parandaluese ndaj pandemisë, ku po rikthehen sërish karantinat dhe ku mundësitë jetës sociale për të pavaksinuarit po bëhen gjithmonë e më të pakta.

Zemërim në Europë, gazetari në Bruksel: Këtu po mbyllen të gjitha dyert për skeptikët ndaj vaksinave

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 15:22

Gazetari Albi Xhunga jep detaje mbi situatën gjithmonë e më të ndezur në Europë për masat parandaluese ndaj pandemisë, ku po rikthehen sërish karantinat dhe ku mundësitë jetës sociale për të pavaksinuarit po bëhen gjithmonë e më të pakta.