Zemërohet kryeministri grek, gazetarja holandeze e kritikon për emigracionin

Publikuar më: 10/11/2021, ora 12:39

Zemërohet kryeministri grek, gazetarja holandeze e kritikon për emigracionin

Publikuar më: 10/11/2021, ora 12:39

Kryeministri grek Kiriakos Mitsotakis pati një incident me një gazetare holandeze. Kryeministri grek mbrojti me zemërim politikat e migracionit, gjatë një debati të nxehtë me gazetaren, e cila e quajti gënjeshtar dhe e akuzoi për abuzime narciste, duke irrituar dukshëm Mitsotakis, që tha se nuk do ta lejonte fyerjen.

Zemërohet kryeministri grek, gazetarja holandeze e kritikon për emigracionin

Publikuar më: 10/11/2021, ora 12:39

Kryeministri grek Kiriakos Mitsotakis pati një incident me një gazetare holandeze. Kryeministri grek mbrojti me zemërim politikat e migracionit, gjatë një debati të nxehtë me gazetaren, e cila e quajti gënjeshtar dhe e akuzoi për abuzime narciste, duke irrituar dukshëm Mitsotakis, që tha se nuk do ta lejonte fyerjen.