Zëvendëskryetarja e Bashkisë Tiranë shpjegon se di duhet të veprojnë qytetarët me banesa të dëmtuara

Zëvendëskryetarja e Bashkisë së Tiranës, Anisa Ruseti, shpjegoi për A2 se si duhet të veprojnë qytetarët në rast se kanë konstatuar dëmtime në banesat e tyre, në mënyrë që ekspertët të vijnë dhe të bëjnë vlerësimin e gjendjes së shtëpive.