Zgjatja e afatit të vetting-ut, institucionet raportojnë në Kuvend. Bëjnë “fajtore” edhe maxhorancën

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:50

Zgjatja e afatit të vetting-ut, institucionet raportojnë në Kuvend. Bëjnë “fajtore” edhe maxhorancën

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:50

Tre institucionet që zhvillojnë procesin e vetting-ut në Shqipëri i kërkuan Kuvendit zgjatjen e afatit. Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dhe Komisioneri Publik i kërkuan deputetëve kohë deri në dhjetorin e vitit 2024 për të përfunduar rivlerësimin e magjistratëve.

Zgjatja e afatit të vetting-ut, institucionet raportojnë në Kuvend. Bëjnë “fajtore” edhe maxhorancën

Publikuar më: 19/11/2021, ora 19:50

Tre institucionet që zhvillojnë procesin e vetting-ut në Shqipëri i kërkuan Kuvendit zgjatjen e afatit. Operacioni Ndërkombëtar i Monitorimit, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit dhe Komisioneri Publik i kërkuan deputetëve kohë deri në dhjetorin e vitit 2024 për të përfunduar rivlerësimin e magjistratëve.