“Zgjedhja e Amerikës”, Medlir Mema: Qëllimi i Trump, vetëm drejt bazës së tij

Medlir Mema, pedagog në Tokio, foli në A2 mbi debatin e parë presidencial në SHBA mes Trump dhe Biden.