“Zgjedhja e Amerikës”, rezultatet e administratës Trump në Ballkan

Medlir Mema, pedagog në Tokio, foli në A2 mbi zgjedhjet që do të mbahen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe për rezultatet e administratës Trump në Ballkan.