“Zgjedhja e Amerikës”, Tarifa: Trump, i paaftë për të mbajtur një debat për çështjet substanciale

Ambasadori dhe akademiku, Fatos Tarifa ka komentuar përballjen e parë mes dy kandidatëve për zgjedhjet Presidenciale të Amerikës, Donald Trump dhe Joe Biden.