Zgjedhja e kryetarit të PD, ndryshimet në rregullore: Akses të barabartë në garë për të gjithë kandidatët

Përditësuar më: 7/5/2022, ora 16:06

Zgjedhja e kryetarit të PD, ndryshimet në rregullore: Akses të barabartë në garë për të gjithë kandidatët

Përditësuar më: 7/5/2022, ora 16:06

Në prag të skadimit të afatit për dorëzimin e kandidaturave për postin e kryetarit të Partisë Demokratike, Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve njoftoi disa ndryshime në garë. Anëtari i “Rithemelimit”, Enno Bozdo argumentoi se qëllimi është pasja e një gare të barabartë. Teksa e quajti dashakeqe e të qëllimtë, Albana Vokshi ndërkohë shpjegoi edhe videon e filmuar në “selinë blu” teksa numëroheshin votat për kryetarin e Këshillit Kombëtar.

Zgjedhja e kryetarit të PD, ndryshimet në rregullore: Akses të barabartë në garë për të gjithë kandidatët

Përditësuar më: 7/5/2022, ora 16:06

Në prag të skadimit të afatit për dorëzimin e kandidaturave për postin e kryetarit të Partisë Demokratike, Komisioni i Organizimit dhe Kontrollit të Operacioneve njoftoi disa ndryshime në garë. Anëtari i “Rithemelimit”, Enno Bozdo argumentoi se qëllimi është pasja e një gare të barabartë. Teksa e quajti dashakeqe e të qëllimtë, Albana Vokshi ndërkohë shpjegoi edhe videon e filmuar në “selinë blu” teksa numëroheshin votat për kryetarin e Këshillit Kombëtar.