Zgjedhja e Presidentit, Balla rrëzon propozimin e Alibeajt: Maksimalist dhe i pavend

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:23

Zgjedhja e Presidentit, Balla rrëzon propozimin e Alibeajt: Maksimalist dhe i pavend

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:23

Socialistët hodhën poshtë draftpropozimin për zgjedhjen e Presidentit, të hartuar nga Enkelejd Alibeaj, para se ky i fundit t’ia prezantonte të tijëve në mbledhjen e grupit. “Propozimi i tyre është maksimalist. Më duket pavend, që në një tryezë t’i thuash tjetrit se nuk ka të drejtë të propozojë”, tha Balla.

Zgjedhja e Presidentit, Balla rrëzon propozimin e Alibeajt: Maksimalist dhe i pavend

Publikuar më: 9/5/2022, ora 20:23

Socialistët hodhën poshtë draftpropozimin për zgjedhjen e Presidentit, të hartuar nga Enkelejd Alibeaj, para se ky i fundit t’ia prezantonte të tijëve në mbledhjen e grupit. “Propozimi i tyre është maksimalist. Më duket pavend, që në një tryezë t’i thuash tjetrit se nuk ka të drejtë të propozojë”, tha Balla.