Zgjedhja e Presidentit, Boçi: Rama po tallet me të gjithë, e ka në kokë emrin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:29

Zgjedhja e Presidentit, Boçi: Rama po tallet me të gjithë, e ka në kokë emrin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:29

Deputeti i Partisë Demokratike, Luçiano Boçi, thotë se Kryeministri Edi Rama e ka vendosur tashmë se kë do të zgjedhë për President të Republikës. Ai kritikoi kolegun e tij demokrat, Enkelejd Alibeajn, se po bëhet palë në këtë proces. Sipas boçit, “Rama po tallet me të gjithë”. “Ai emrin e ka në kokë. E ka deklaruar që i ka votat dhe nuk do ta zgjedhë nga opozita. Ai nuk do president të fortë. Edhe ato pak kompetenca që ka presidenti, nuk do t’i ushtrojë një person i fortë, sepse nuk do ta kundërshtojë për nismat e veta, si Ballkani i Hapur apo legalizimi i kanabisit. Balla dhe Rama nuk duan opozitë fare, duan të kenë Skënder Gjinushin opozitë”.

Zgjedhja e Presidentit, Boçi: Rama po tallet me të gjithë, e ka në kokë emrin

Publikuar më: 10/5/2022, ora 14:29

Deputeti i Partisë Demokratike, Luçiano Boçi, thotë se Kryeministri Edi Rama e ka vendosur tashmë se kë do të zgjedhë për President të Republikës. Ai kritikoi kolegun e tij demokrat, Enkelejd Alibeajn, se po bëhet palë në këtë proces. Sipas boçit, “Rama po tallet me të gjithë”. “Ai emrin e ka në kokë. E ka deklaruar që i ka votat dhe nuk do ta zgjedhë nga opozita. Ai nuk do president të fortë. Edhe ato pak kompetenca që ka presidenti, nuk do t’i ushtrojë një person i fortë, sepse nuk do ta kundërshtojë për nismat e veta, si Ballkani i Hapur apo legalizimi i kanabisit. Balla dhe Rama nuk duan opozitë fare, duan të kenë Skënder Gjinushin opozitë”.