Zgjedhja e presidentit, Fuga: Grupi i Alibeajt jo përfaqësues i PD-së, por nuk jam dakord me tërheqjen e Rithemelimit

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:46

Zgjedhja e presidentit, Fuga: Grupi i Alibeajt jo përfaqësues i PD-së, por nuk jam dakord me tërheqjen e Rithemelimit

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:46

Zgjedhja e presidentit është tema politika e këtyre ditëve, dhe propozimet e para kanë filluar të dalin si propozime të opozitës, të paktën të asaj pjese të Partisë Demokratike që koordinohet nga Enkelejd Alibeaj. Si i sheh zhvillimet e fundit në PD, profesor Artan Fuga?

Zgjedhja e presidentit, Fuga: Grupi i Alibeajt jo përfaqësues i PD-së, por nuk jam dakord me tërheqjen e Rithemelimit

Publikuar më: 19/5/2022, ora 21:46

Zgjedhja e presidentit është tema politika e këtyre ditëve, dhe propozimet e para kanë filluar të dalin si propozime të opozitës, të paktën të asaj pjese të Partisë Demokratike që koordinohet nga Enkelejd Alibeaj. Si i sheh zhvillimet e fundit në PD, profesor Artan Fuga?