Zgjedhja e presidentit, në pritje të konsensusit… kush propozon dhe kush vendos

Publikuar më: 10/5/2022, ora 12:27

Zgjedhja e presidentit, në pritje të konsensusit… kush propozon dhe kush vendos

Publikuar më: 10/5/2022, ora 12:27

Raporton gazetari i A2 CNN Ervin Koçi