Zgjedhja e presidentit të ri, Çollaku: Nuk u ndjemë të përdorur, kishim përballë dhe kolegët tanë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 20:58

Zgjedhja e presidentit të ri, Çollaku: Nuk u ndjemë të përdorur, kishim përballë dhe kolegët tanë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 20:58

Çështja e zgjedhjes së presidentit të ri ishte tema e emisionit Debat me Alba Alishanin, ku i ftuar ishte deputeti i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku. Deputeti demokrat bëri një përmbledhje të zhvillimeve të atyre ditëve negociata, ku theksoi se opozita e përfaqësuar nga Alibeaj, u përball me mazhorancën që u tërhoq nga marrëveshja dhe kolegët e tyre të Rithemelimit, që e paragjykuan procesin që në nisje të tij.

Zgjedhja e presidentit të ri, Çollaku: Nuk u ndjemë të përdorur, kishim përballë dhe kolegët tanë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 20:58

Çështja e zgjedhjes së presidentit të ri ishte tema e emisionit Debat me Alba Alishanin, ku i ftuar ishte deputeti i Partisë Demokratike, Kreshnik Çollaku. Deputeti demokrat bëri një përmbledhje të zhvillimeve të atyre ditëve negociata, ku theksoi se opozita e përfaqësuar nga Alibeaj, u përball me mazhorancën që u tërhoq nga marrëveshja dhe kolegët e tyre të Rithemelimit, që e paragjykuan procesin që në nisje të tij.