Zgjedhje në pandemi, kuksianët ‘’të etur’’ për fushatën elektorale

Qytetarët kuksianë duken të etur për të marre pjese ne fushata elektorale qe ndryshe nga herët e tjera këtë vit po zhvillohen ne kushtet e pandemisë për shkak të covid-19.
Ndonëse takimet e forcave politike po zhvillohen me numër të reduktuar pjesëmarrësish, serish qytetarët kuksianë shprehen se janë të interesuar të marrin pjesë, pavarësisht frikës për t’u infektuar me virusin e rrezikshëm.
Ata shprehen se më mirë të zbatojnë masat e pandemisë se sa të rrinë indiferente ndaj fushatës që po bëhet në qytetin e tyre.
Por nuk mungojnë as qytetarë që shprehen se është më mirë të injorojnë pjesëmarrjen në fushatë për shkak të covidit.
Fushata elektorale për zgjedhjet e përgjithshme, do të zgjasë deri në datën 23 prill, për të ja lënë vendin heshtjes njëditore zgjedhore dhe më pas votimit më 25 prill.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 238 raste të reja dhe 7 humbje jete