Zgjedhje në rajonet e pushtuara, Kievi i dënon ashpër, KiE: Shkelje flagrante e ligjit ndërkombëtar

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:59

Zgjedhje në rajonet e pushtuara, Kievi i dënon ashpër, KiE: Shkelje flagrante e ligjit ndërkombëtar

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:59

Në 4 rajonet e aneksuara të Ukrainës, po mbahen të ashtuquajturat zgjedhje lokale, nën organizimin e rusëve. Kievi, Këshilli i Europës dhe aleatët perëndimore te Ukrainës e cilësojnë votimin të paligjshëm, dhe shkelje të ligjit ndërkombëtar.

Zgjedhje në rajonet e pushtuara, Kievi i dënon ashpër, KiE: Shkelje flagrante e ligjit ndërkombëtar

Publikuar më: 8/9/2023, ora 16:59

Në 4 rajonet e aneksuara të Ukrainës, po mbahen të ashtuquajturat zgjedhje lokale, nën organizimin e rusëve. Kievi, Këshilli i Europës dhe aleatët perëndimore te Ukrainës e cilësojnë votimin të paligjshëm, dhe shkelje të ligjit ndërkombëtar.