Zgjedhje, tensione, reciprociteti dhe refuzimi i Ballkanit të Hapur, viti i ndërlikuar i Kosovës

Publikuar më: 1/1/2022, ora 23:41

Zgjedhje, tensione, reciprociteti dhe refuzimi i Ballkanit të Hapur, viti i ndërlikuar i Kosovës

Publikuar më: 1/1/2022, ora 23:41

Nga 14 shkurti, kur në ditën e të dashuruarve njerëzit “lidhën martesë” 4-vjeçare me Lëvizjen Vetëvendosje, aksionet kundër kontrabandës në Veri, kriza e reciprocitetit të targave, zgjedhjet lokale, dialogu i kthyer në monolog dhe refuzimi i Ballkanit të Hapur, viti 2021 për Kosovën ishte mjaft i komplikuar. Po e ardhmja si do të jetë?

Zgjedhje, tensione, reciprociteti dhe refuzimi i Ballkanit të Hapur, viti i ndërlikuar i Kosovës

Publikuar më: 1/1/2022, ora 23:41

Nga 14 shkurti, kur në ditën e të dashuruarve njerëzit “lidhën martesë” 4-vjeçare me Lëvizjen Vetëvendosje, aksionet kundër kontrabandës në Veri, kriza e reciprocitetit të targave, zgjedhjet lokale, dialogu i kthyer në monolog dhe refuzimi i Ballkanit të Hapur, viti 2021 për Kosovën ishte mjaft i komplikuar. Po e ardhmja si do të jetë?