Zgjedhjet 2019-Gjykata Kushtetuese, Koka: PS vazhdon pazarin, PD pret ofertën

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:36

Zgjedhjet 2019-Gjykata Kushtetuese, Koka: PS vazhdon pazarin, PD pret ofertën

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:36

Përdhosje të demokracisë dhe propagandë e ka konsideruar gazetari Bledian Koka, deklaratën e Damian Gjiknurit për zgjedhje të mundshme të pjesshme, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin ai tha se kjo deklaratë nuk mund të vijë nga Gjiknuri, i cili sipas Kokës duhet të ishte nën hetim për dosjen e Dibrës, por nga Gjykata Kushtetuese.

Zgjedhjet 2019-Gjykata Kushtetuese, Koka: PS vazhdon pazarin, PD pret ofertën

Publikuar më: 3/11/2021, ora 20:36

Përdhosje të demokracisë dhe propagandë e ka konsideruar gazetari Bledian Koka, deklaratën e Damian Gjiknurit për zgjedhje të mundshme të pjesshme, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin ai tha se kjo deklaratë nuk mund të vijë nga Gjiknuri, i cili sipas Kokës duhet të ishte nën hetim për dosjen e Dibrës, por nga Gjykata Kushtetuese.