Zgjedhjet 2021, fushata e Elton Debreshit për Bulqizën

Minatori kandidat është gjobitur me 50 milionë lekë të vjetra për tubim të ndaluar. Elton Debreshi i ftuar në Dita Jonë për të folur për këtë çështje dhe për ecurinë e fushatës së tij.