Zgjedhjet 2021, kritiku letrar Agim Baçi i bashkohet garës elektorale

Kritiku letrar Agim Baçi ka qenë shpesh në Dita Jonë për të folur mbi libra dhe autorë, por këtë mëngjes ai shpalosi platformën e tij si kandidat për deputet në Kuvendin e Shqipërisë.