Zgjedhjet e 14 majit, KAS sërish kundër Berishës, s’pranon kërkesën për të mos njohur Alibeajn

Publikuar më: 23/3/2023, ora 15:43

Zgjedhjet e 14 majit, KAS sërish kundër Berishës, s’pranon kërkesën për të mos njohur Alibeajn

Publikuar më: 23/3/2023, ora 15:43

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve vendosi që të lërë në fuqi vendimin e kryekomisionerit Ilirjan Celibashi për të regjistruar në zgjedhje Partinë Demokratike të përfaqësuar nga Enkelejd Alibeaj me cilësinë e kryetarit të komanduar. KAS mori vendim me shumicë votash, duke rrëzuar kërkesën e drejtuar nga grupi i Berishës që kërkonte mos njohjen e Alibeajt si përfaqësuesi PD.

Zgjedhjet e 14 majit, KAS sërish kundër Berishës, s’pranon kërkesën për të mos njohur Alibeajn

Publikuar më: 23/3/2023, ora 15:43

Komisioni i Ankesave dhe Sanksioneve vendosi që të lërë në fuqi vendimin e kryekomisionerit Ilirjan Celibashi për të regjistruar në zgjedhje Partinë Demokratike të përfaqësuar nga Enkelejd Alibeaj me cilësinë e kryetarit të komanduar. KAS mori vendim me shumicë votash, duke rrëzuar kërkesën e drejtuar nga grupi i Berishës që kërkonte mos njohjen e Alibeajt si përfaqësuesi PD.