Zgjedhjet e 14 majit, Meta: S’ka mekanizëm që ndalon kandidatët e primareve

Publikuar më: 7/3/2023, ora 16:54

Zgjedhjet e 14 majit, Meta: S’ka mekanizëm që ndalon kandidatët e primareve

Publikuar më: 7/3/2023, ora 16:54

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, tha se kandidatët e Primareve do të marrin pjesë në zgjedhje dhe sipas tij nuk ka asnjë mekanizëm që t’i ndalë. Ai tha se me Partinë Demokratike ka një marrëveshje dhe nuk do të pengohen as këshilltarët bashkiakë të grupit të rithemelimit që të marrin pjesë në zgjedhje.

Zgjedhjet e 14 majit, Meta: S’ka mekanizëm që ndalon kandidatët e primareve

Publikuar më: 7/3/2023, ora 16:54

Kreu i Partisë së Lirisë, Ilir Meta, tha se kandidatët e Primareve do të marrin pjesë në zgjedhje dhe sipas tij nuk ka asnjë mekanizëm që t’i ndalë. Ai tha se me Partinë Demokratike ka një marrëveshje dhe nuk do të pengohen as këshilltarët bashkiakë të grupit të rithemelimit që të marrin pjesë në zgjedhje.