Zgjedhjet e 14 shkurtit, Kosova mes garës së partive politike dhe pretendimeve të Beogradit

Resul Sinani, Dekan i Universitetit AAB, foli për zhvillimet më të fundit në Kosovë dhe më konkretisht për zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit.