Zgjedhjet e 23 qershorit, Lumezi: Anëtarët e Kushtetueses mos i “përkasin” atyre që i kanë propozuar

Zv.kryeredaktor i gazetës “​Panorama”, Aristir Lumezi foli në emisionin Absolut 4 në A2 dhe për çështjen e zgjedhjeve lokale të 23 qershorit, e cila tashmë është në duart e Gjykatës Kushtetuese.

Lumezi u shpreh se tashmë Gjykata është përpara një prove zjarri dhe se anëtarët e saj duhet të lexojnë korrekt Kushtetutës dhe të mos reagojnë në mbështetje të atyre që i kanë propozuar në atë post.