Zgjedhjet e 25 prillit, bashkëshortët që kandidojnë njëherësh

Arben Skënderi dhe psikologia Denata Toçe kandidojnë së bashku për Bindjen Demokratike. Çifti i njohur tregon për ekuilibrin e tyre mes jetës familjare dhe politikës.