Zgjedhjet e 25 prillit, komuniteti PAK nuk votoi si i barabartë

Personat me aftësi të kufizuara nuk patën mundësi të barabartë në ushtrimin e votës si të gjithë qytetarët në zgjedhjet e 25 prillit. Suela Lala, Drejtore Fondacioni “Së Bashku” dhe Anisa Seferaj, Eksperte e çështjes së komunitetit me aftësi të kufizuara të ftuara në Dita Jonë.

  • LAJMI I FUNDIT | Po mbahet mbledhja e Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike
  • LAJMI I FUNDIT | Basha: Aspiratën për ndryshim e mishëron sot vetëm PD, do vazhdojmë të luftojmë
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Masakra elektorale e vërtetë, por ka qenë edhe dështim i joni
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Baza e dëshpëruar, dështuam të realizonim ndryshimin
  • LAJMI I FUNDIT | Nishani: Zoti Basha, jep dorëheqje nga drejtimi i Partisë përpara zgjedhjeve