Zgjedhjet e 25 prillit, kryeministri Rama nis prezantimin e kandidatëve për deputetë

Publikuar më: 28/2/2021, ora 14:22

Zgjedhjet e 25 prillit, kryeministri Rama nis prezantimin e kandidatëve për deputetë

Publikuar më: 28/2/2021, ora 14:22

Rikonfirmime në listat e kandidatëve të deputetëve aktualë dhe plotësim i tyre me emra të rinj. Kështu do të jetë i përbërë ekipi, siç e cilësoi vetë kryeministri Rama, me të cilin Partia Socialiste do të garojë në zgjedhjet e 25 prillit.

Zgjedhjet e 25 prillit, kryeministri Rama nis prezantimin e kandidatëve për deputetë

Publikuar më: 28/2/2021, ora 14:22

Rikonfirmime në listat e kandidatëve të deputetëve aktualë dhe plotësim i tyre me emra të rinj. Kështu do të jetë i përbërë ekipi, siç e cilësoi vetë kryeministri Rama, me të cilin Partia Socialiste do të garojë në zgjedhjet e 25 prillit.