Zgjedhjet e 25 prillit, LSI prezanton programin politik, fokusi punësimi dhe ekonomia

Janë 5 prioritet kryesore në të cilat LSI mbështet programin politik me të cilin do të paraqitet në zgjedhjet e 25 prillit.