Zgjedhjet e 25 prillit, Përmeti: Bindja Demokratike nuk bën aleancë me PS, PD dhe LSI

I ftuari i parë për vitin e ri në Dita Jonë në A2 CNN ishte deputeti Andi Përmeti me të cilin u diskutua për politikën shqiptare në një vit elektoral.
Me zgjedhjet vetëm 4 muaj larg dhe pandeminë ende prezente, 2021 është një vit sfidash dhe mundësish dhe e sheh Bindja Demokratike këtë vit.
Ai tha se Bindja Demokratike do të kandidojë me lista 100 % të hapura dhe nuk bën aleancë me asnjë nga partitë PS, PD dhe LSI.