Zgjedhjet e 30 qershorit, PD-LSI nxitojnë të dorëzojnë listat e komisionerëve

Edhe pse kanë deklaruar se nuk do të jenë pjesë e zgjedhjeve të 30 qershorit, degët lokale të PD dhe LSI kanë nxituar gjatë ditës së premte, thuajse në të gjitha KZAZ-të e vendit për të dorëzuar listat me emrat e komisionerëve për në qendrat e votimit.