Zgjedhjet e 6 marsit, kryetarët e degëve të PD në seli. Kandidati i Rrogozhinës akuza deputetëve

Publikuar më: 8/3/2022, ora 19:49

Zgjedhjet e 6 marsit, kryetarët e degëve të PD në seli. Kandidati i Rrogozhinës akuza deputetëve

Publikuar më: 8/3/2022, ora 19:49

Pas humbjes së thellë që pësoi në zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka mbledhur në selinë blu kryetarët e degëve dhe kandidatët demokratë në 6 bashkitë e vendit.

Zgjedhjet e 6 marsit, kryetarët e degëve të PD në seli. Kandidati i Rrogozhinës akuza deputetëve

Publikuar më: 8/3/2022, ora 19:49

Pas humbjes së thellë që pësoi në zgjedhjet e pjesshme lokale të 6 marsit, kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka mbledhur në selinë blu kryetarët e degëve dhe kandidatët demokratë në 6 bashkitë e vendit.