Zgjedhjet e mes-mandatit në SHBA, demokratët fitojnë në Georgia dhe forcojnë kontrollin në Senat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:06

Zgjedhjet e mes-mandatit në SHBA, demokratët fitojnë në Georgia dhe forcojnë kontrollin në Senat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:06

Demokratët kanë regjistruar një fitore spektakolare në zgjedhjes e mes-mandatit që u mbajtën në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke forcuar kështu kontrollin e Senatit.

Zgjedhjet e mes-mandatit në SHBA, demokratët fitojnë në Georgia dhe forcojnë kontrollin në Senat

Publikuar më: 7/12/2022, ora 16:06

Demokratët kanë regjistruar një fitore spektakolare në zgjedhjes e mes-mandatit që u mbajtën në Georgia të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, duke forcuar kështu kontrollin e Senatit.