Zgjedhjet e mesit të mandatit, Biden: Mbështetësit e Trump ekstremistë, demokracia nën sulm

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:00

Zgjedhjet e mesit të mandatit, Biden: Mbështetësit e Trump ekstremistë, demokracia nën sulm

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:00

Dy muaj para zgjedhjeve të mesit të mandatit kur rrezikon të humbasë kontrollin e kongresit, presidenti amerikan Joe Biden u kërkoi amerikanëve të shprehen kundër ekstremizmit. Ai tha se Trump dhe mbështetësit e agjendës së tij, përbëjnë kërcënim për demokracinë.

Zgjedhjet e mesit të mandatit, Biden: Mbështetësit e Trump ekstremistë, demokracia nën sulm

Publikuar më: 2/9/2022, ora 13:00

Dy muaj para zgjedhjeve të mesit të mandatit kur rrezikon të humbasë kontrollin e kongresit, presidenti amerikan Joe Biden u kërkoi amerikanëve të shprehen kundër ekstremizmit. Ai tha se Trump dhe mbështetësit e agjendës së tij, përbëjnë kërcënim për demokracinë.