Zgjedhjet e mesmandatit në SHBA, çfarë është në lojë dhe parashikimet për rezultatin

Publikuar më: 7/11/2022, ora 17:19

Zgjedhjet e mesmandatit në SHBA, çfarë është në lojë dhe parashikimet për rezultatin

Publikuar më: 7/11/2022, ora 17:19

Nuk garohet për president, por Joe Biden dhe Donald Trump e kanë kthyer në një garë personale. Fushata për zgjedhjet e mesmandatit ka arritur në ditën e fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me republikanët dhe demokratët që bëjnë tubimet e fundit përpara votës për rinovimin e Kongresit. Për shumë amerikanë, ky është shansi i tyre i parë për të vlerësuar punën e Biden dhe të partisë së tij.

Zgjedhjet e mesmandatit në SHBA, çfarë është në lojë dhe parashikimet për rezultatin

Publikuar më: 7/11/2022, ora 17:19

Nuk garohet për president, por Joe Biden dhe Donald Trump e kanë kthyer në një garë personale. Fushata për zgjedhjet e mesmandatit ka arritur në ditën e fundit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me republikanët dhe demokratët që bëjnë tubimet e fundit përpara votës për rinovimin e Kongresit. Për shumë amerikanë, ky është shansi i tyre i parë për të vlerësuar punën e Biden dhe të partisë së tij.