Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë. Zyrtarizohet koalicioni mes AKR dhe Nismës – A2

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë. Zyrtarizohet koalicioni mes AKR dhe Nismës

Partitë politike në Kosovë nuk po humbin kohë për ngjizjen e aleancave të reja, pas shpërndarjes së Parlamentit.