Zgjedhjet e pjesshme, dekriminalizim e dorëheqje, si mbetën 6 bashki pa kryetar?

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Zgjedhjet e pjesshme, dekriminalizim e dorëheqje, si mbetën 6 bashki pa kryetar?

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Vënia nën akuzë nga SPAK i kryebashkiakut të Mallakastrës, Qerim Ismailaj dhe mënyra se si do t’i rrjedhë përballja me drejtësinë për akuzën e “falsifikimit”, nuk e përjashton mundësinë e ndërprerjes së mandatit të tij. Por nga ana tjetër, në vend janë gjashtë bashki të cilat nuk e kanë një kryetar të zgjedhur dhe nuk do të kenë një të tillë, derisa Presidenti të dekretojë një datë për zgjedhje të pjesshme.

Zgjedhjet e pjesshme, dekriminalizim e dorëheqje, si mbetën 6 bashki pa kryetar?

Përditësuar më: 2/11/2021, ora 13:35

Vënia nën akuzë nga SPAK i kryebashkiakut të Mallakastrës, Qerim Ismailaj dhe mënyra se si do t’i rrjedhë përballja me drejtësinë për akuzën e “falsifikimit”, nuk e përjashton mundësinë e ndërprerjes së mandatit të tij. Por nga ana tjetër, në vend janë gjashtë bashki të cilat nuk e kanë një kryetar të zgjedhur dhe nuk do të kenë një të tillë, derisa Presidenti të dekretojë një datë për zgjedhje të pjesshme.